
‘Caribbean Treasure’ heeft een indrukwekkend menu met vele Caribische/Antilliaanse specialiteiten zoals geitenvlees, vis- en vleesgerechten, pompoensoep en andere bijzondere gerechten.
Over de ondernemers:
Sharline de Windt, geboren op Curaçao. Al in haar jeugd vatte zij de liefde op voor het koken, dat onlosmakelijk was verbonden aan het genot van gezamenlijke maaltijden. Begin jaren 80 kwam zij naar Nederland om er te studeren. Nadat ze 4 jaar maatschappelijk werker heeft gestudeerd keerde zij terug naar Curaçao. Na 1 jaar te hebben gewerkt, maar het bloed kruipt waar het niet kruipen kan, ging ze werken in Hotel Hilton en Caribbean Hotel. Een paar jaar later vertrok ze weer naar Nederland, Den Haag. Daar heeft ze zich omgeschoold tot Boekhouder/ Personeels Zaken.
Op vakantie bij haar broertje en diens vriendin, op Bonaire, zag zij dat ze bezig waren met het opzetten van een restaurant. Zij hielp mee. Terug in Nederland vertelde zij aan haar man dat zij heel graag een eigen restaurant wil beginnen. Na alle papieren te hebben gehaald en haar bedrijfsplan heeft geschreven kwam zij in aanraking met Tayron Vrutaal. Hij is kok en heeft dezelfde ideeën als zij. Tayron is bekend uit het televisieprogramma van topkok Herman den Blijker (RTL4).
Toen de kans zich voordeed om in een schitterend pand in haar eigen woonplaats een restaurant te beginnen, waarin zij haar ideeën volledig kwijt kon, was de beslissing snel genomen. Ze nam ontslag en ging in de horeca werken voor ervaring.
En zo begon zij in 2008, samen met Tayron Vrutaal, het restaurant Caribbean Treasure. Sharline en Tayron vullen elkaar uitstekend aan. Terwijl Tayron in de keuken de scepter zwaait, verzorgd Sharline de bediening en de zakelijke aspecten.
Foto’s: Ramsay Soemanta (Studio FVS)