ArkeFly zeven keer per week naar Curaçao

bron: ArkeFly

ArkeFly vliegt met ingang van het winterseizoen 2008/2009 dagelijks rechtstreeks naar Curaçao. De extra vlucht wordt uitgevoerd in combinatie met Bonaire, waardoor Bonaire dan twee keer per week aangeboden wordt. Met deze extra vlucht naar Curaçao en Bonaire komt ArkeFly tegemoet aan de toenemende vraag naar betaalbare vakantiereizen naar de Nederlandse Antillen.

ArkeFly zal Bonaire gaan aanvliegen op donderdag en zaterdag, waardoor flexibele reisduren mogelijk worden. Naast een vakantie van 9 of 16 dagen is nu bijvoorbeeld ook een vakantie van 11 of 14 dagen mogelijk. De overige vluchten worden gecombineerd met Aruba (drie keer per week), Sint Maarten (één keer per week) en Isla Margarita (één keer per week). Reizen naar de Nederlandse Antillen worden onder andere aangeboden door de reisorganisaties Arke, Holland International en KRAS, in samenwerking met ArkeFly.

De populariteit van de Nederlandse Antillen is de afgelopen drie jaren sterk gestegen. Dit heeft rechtstreeks te maken met het feit dat ArkeFly haar vliegfrequentie op Curaçao, in combinatie met de andere eilanden, in de afgelopen drie jaar opgeschroefd heeft tot zeven keer per week vanaf het aankomende winterseizoen.

De gunstige dollarkoers speelt momenteel ook een belangrijke rol bij de keuze van de reiziger voor een vakantie naar de Antillen. De gunstige koers heeft er voor gezorgd dat de vluchten en de hotels door reisorganisaties tegen een aantrekkelijke prijs zijn ingekocht. De Nederlandse vakantieganger profiteert daarbij van de gunstige dollarkoers bij zijn uitgaven ter plekke; voor shoppen, maaltijden en drankjes.