Ontmoeting gezaghebber Dindial en burgemeester Opstelten

Vandaag vond in het stadhuis van Rotterdam een bespreking plaats tussen de gezaghebber van Curaçao, mw. Liza Dindial en de burgemeester van Rotterdam, de heer Ivo Opstelten.

Ter sprake kwamen verschillende onderwerpen van wederzijds belang. Ook was de heer Opstelten bijzonder geïnteresseerd in de huidige situatie op Curaçao op zowel politiek als economisch gebied.

Verder werd besproken de stand van zaken voor wat betreft de 21 Antillen-gemeenten en mogelijke samenwerking op korte termijn tussen Curaçao en de gemeente Rotterdam op het gebied van onder andere onderwijs. Burgemeester Opstelten liet geen twijfel over bestaan en toonde zich zeer bereidwillig het Eilandgebied bij te staan met expertise.

Eerder deze week vond op het terrein van onderwijs reeds een gesprek plaats tussen de burgemeester en de gedeputeerde van onderwijs van Curaçao, mw. Marilyn Alcalá-Wallé.
Mw. Dindial is momenteel in Nederland voor een werkbezoek. Woensdag keert zij na een geslaagd bezoek weer terug naar de Nederlandse Antillen.