KLM plaatst 6e zelfboek booth op Jan Thiel

Reizigers van KLM hebben er nu een zesde optie bij om hun reis te boeken of te wijzigen, om zich vanaf 30 uur vóór vertrek gratis via internet op http://www.klm.com/ in te checken voor hun vlucht of om hun stoel te bespreken.
Die zesde check-in booth van KLM is deze week geplaatst bij Zanzibar op Jan Thiel. Daarmee mikt KLM duidelijk ook op de passagiers uit dat oostelijke deel van het eiland en op diegenen die hun intrek hebben genomen in omliggende hotels als Papagayo, Chogogo en Livingstone.

De andere booths staan bij het ITC voor de omgeving van Piscadera (o.a. handig voor gasten van hotels als Hilton, Marriott, Clarion en Floris Suite), in het Avila Hotel in de Penstraat, in het Lions Dive Hotel op Bapor Kibrá, en verder in het KLM kantoor in winkelcentrum Promenade en in het KLM kantoor op vliegveld Hato.
KLM streeft aldus naar een zo goed mogelijke spreiding op het eiland van deze service voor gratis toegang tot de veelomvattende interactieve website http://www.klm.com/.
Op de foto v.l.n.r. Wim Iserief (General Manager Caribbean Area & Surinam), Bert Evers (Zanzibar) en Edwin Visser (Financial Controller KLM Caribbean & Surinam)