World Wide Bridge Contest op Curaçao

Op zaterdag 7 juni organiseert Bridge Club Het Signaal de Curaçaose heat van het World Wide Bridge Contest (WWBC) van de World Bridge Federation (WBF).

De WWBC is een wedstrijd die over de hele wereld op dezelfde dag gespeeld wordt. Alle uitslagen worden via internet opgestuurd zodat het mogelijk wordt duizenden paren wereldwijd te vergelijken. Zo ontstaat er naast een lokale uitslag dus ook een regionale en internationale uitslag.Voor veel bridgers is dit een van de weinige mogelijkheden om eens te kijken hoe ze het er in een groter deelnemersveld van af zouden brengen.

De drive wordt dit jaar gehouden bij restaurant Martha Koosje, start om 11.00 uur (verzamelen vanaf 10.30) en duurt tot ca 16.00 uur. De drive is inclusief lunch.


Na afloop is er nog een borrel.



===================

Voor inlichtingen/inschrijvingen kunt u terecht bij Harro Meijer van Het Signaal, email harro@hetsignaal.com, tel 5211836. U kunt ook informatie vinden op de website http://www.hetsignaal.com/ Inschrijvingen zijn gegarandeerd t/m 4 juni, daarna onder voorbehoud. De drive is toegankelijk voor iedereen, ook voor toeristen.