Gemeente Dordrecht geeft inzicht in Antillenprogramma

bron: Gemeente Dordracht

De Gemeente Dordrecht heeft de pers uitgenodigd voor een bijeenkomst over de resultaten van tien maanden Antillianenprogramma van de gemeente Dordrecht.

De gemeente zal op maandag 30 juni tijdens een persconferentie antwoord geven op vragen als: Wat heeft tien maanden van het programma ‘Antilliaanse Dordtenaren doen mee’ Dordrecht opgeleverd? Hoeveel Antilliaanse Dordtenaren worden geleid naar een baan of een opleiding? Hoe succesvol was dat? En hoe gaan we verder?

Aanwezigen tijdens de bijeenkomst zijn Antilliaanse sleutelfiguren, professionals van instellingen en gemeente. Zij gaan in gesprek met wethouder J.W. Spigt van Sociale Zaken, Marjan Middelburg, coördinator van het jongerenproject Route 23 en Inge Stevens, leidinggevende van Schoolmaatschappelijk Werk bij Bureau Jeugdzorg.
Centraal staan de resultaten van het Antillianenprogramma, de toeleiding naar werk of onderwijs van Antilliaanse jongeren en het succes van de zogenoemde Routecoaches van Route 23. Wethouder J.W. Spigt ontvangt ook de nieuwe brochure over het werk van de Routecoaches .