Nieuwe advertentiecampagne Curaçao in Nederland geslaagd

bron: reclamebureau RAM

De advertentiecampagne in de Nederlandse dagbladen is net als voorgaande jaren gepland als enige full colour advertentie in het hart van een zwart-wit pagina. Bovendien heeft de advertentie een uitzonderlijk breed formaat, waardoor deze extra opvalt. Het aantal plaatsingen kon zo enorm worden verhoogd. De titel is per plaatsing verschillend, zo komen in de loop van het jaar alle aspecten die het eiland zo bijzonder maken aan bod. We kozen onder andere voor 'Een Caribisch eiland om te ontdekken!', 'Curaçao houdt van jou!' en 'Boven en water prachtig!'. Bij elke titel zoeken we een passende foto, welke de ondernemende toerist prikkelt het eiland te gaan verkennen. Activiteiten die in deze periode op Curaçao plaatsvinden zijn in de leader opgenomen.

Het voorbeeld van hun buren volgend voelen Belgische toeristen zich aangetrokken tot het eiland waar ze gewoon in het Vlaams of Nederlands hun drankje kunnen bestellen en dit met de euro kunnen afrekenen. R.A.M levert het benodigde materiaal voor de plaatsingen in de dagbladen.

In de Nederlandse en in de Duitse duikbladen wordt regelmatig met een hele pagina in kleur geadverteerd. Dit voorjaar werd extra aandacht besteed aan het Curaçao Dive Festival wat eind mei plaatsvond. Curaçao is één van de weinige tropische eilanden met zowel onder als boven water een unieke diversiteit aan leven en beleving. Veel concrete duikinformatie staat op www.curacaodive.com. De links naar de websites van het CTBE, www.curacaoinfo.nl en www.curacao.com, zijn in alle uitingen opgenomen.