Avila Hotel Curaçao in 2009 60 jaar

bron Van Dantzig Communicatiepartners

Avila hotel is voor veel Nederlanders een begrip!

Veel terugkerende gasten waaronder kamerleden, ondernemers, artiesten en vakantiegangers strijken maar al te graag neer in dit karaktervolle hotel. Dit voormalige uit ca. 1780 daterende Gouverneurshuis is zeer onlangs behoorlijk vernieuwd en uitgebreid met 68 luxe en moderne kamers. De directie van het Avila Hotel vroeg aan Van Dantzig Communicatiepartners om bij te dragen aan de totale herpositionering van het hotel in Nederland in zijn huidige, vernieuwde vorm.

In 2009 viert het hotel haar 60-jarig bestaan. Dat jaar staat in het teken van vele activiteiten, waaronder lezingen, jazz en klassieke concerten, exposities en bijzondere culinaire evenementen. De (her-)positionering in Nederland is met name gericht op vaste Avila-gasten en op degenen, die dit willen worden. Er zal ondermeer gekeken worden naar de markt van trouwlustigen en "honeymooners", trainingen, businessmeetings en de incentivemarkt. Het hotel heeft 156 kamers en suites, is gesitueerd aan twee idyllische stranden aan baaitjes, waar het geweldig snorkelen is. Avila heeft een karaktervolle strandbar, moderne poolbar, een zwembad, en twee restaurants (Blues en Belle Terrace), vergaderruimtes en een businesslounge. Binnenkort zal ook een ultramoderne fitness - en wellnessruimte en een bijzondere wijnkelder gereed zijn.

Van Dantzig Communicatiepartners heeft veel werkzaamheden verricht voor Curaçao en het bedrijfsleven aldaar en was, en ís dus, zo'n vaste Avilabezoeker! Wilt u weten, wat daaronder allemaal kan worden verstaan en waardoor ook wij in vervoering raakten, kijk dan op www.avila.com. Bent u geïnteresseerd om op de hoogte te blijven van alle activiteiten van het Avila Hotel op Curaçao én in Nederland? Stuur dan een email naar ons vdcp@vdcp.nl.