Delegatie Zomercarnaval op bezoek op het Antillenhuis

bron Antillenhuis

Het Antillenhuis kreeg dinsdag 22 juli 2008 bezoek van de delegatie van de het Zomercarnaval. Het bezoek werd door Plaatsvervangend Gevolmachtigde Minister Mavis Brooks-Salmon ontvangen en bestond uit vertegenwoordigers van het bestuur van Stichting Zomercarnaval, voorzitter Karel Willems en Calvin Corion. Verder een vertegenwoordiger van de carnavalsstichting FUDEKA, mw. Diante Barbolina-Van der Hoeven en van de carnavalsstichting van Banda Bou, voorzitter mw. Jessica Damon.

Eregasten waren echter de carnavalskoningin van het Zomercarnaval, Esmée Ronde en de tweede en derde finalisten van de verkiezing. Uit Curaçao waren over gekomen carnavalskoningin Sigriana Bito, carnavalsprins Raynard Francisca en carnavalshofnar (pancho) Eugene Martina. Ook aanwezig Shearveani Balentina, carnavalskoningin van het carnaval van Banda Bou (Curaçao)

Niet aanwezig waren de carnavalskoningin uit Bonaire Thasjanara Rosario en begeleider Jessy Rosario. Hun vliegtuig arriveerde vanmorgen Daardoor konden zij niet bij de ontvangst op het Antillenhuis aanwezig zijn.

De bezoekers werden ontvangen door mw. Brooks-Salmon en door haar toegesproken. Hierna volgde een gesprek met alle bezoekers en een fotosessie waarbij ook aanwezig waren de heer Wilson Sint Jago, de directeur van het Antillenhuis, de heer Robert Candelaria en voorlichter Norman Serphos.