Antilliaanse gospel artiesten on tour door Nederland

bron Team Nunka Entrega

Zamar onderleiding van Eric Jacobino en Pastor Juano Coco zijn overgevlogen vanuit Curaçao en gaan van woensdag 10 september tot en met zaterdag 13 september samen met Junior Anzola, Freddy Gumbs, Willy Rodriquez, Godsmercy en Fervent Love met leadzanger en gitarist David Dissels in 4 steden optreden tijdens de Nunka Entrega concerten.

Op speciaal verzoek begint deze 4 daagse tour op woensdag 10 september in de Baptistenkerk te Groningen aan de Meeuwerderweg 75 van 19.00 uur tot 22.00 uur. De volgende dag reist de hele productie naar Team Ministries in Eindhoven, waar het tweede concert om 19.00 uur begint. Kaarten zijn te koop bij GIAG, Christelijke Familie winkel aan de Woenselse markt 40a.

Op vrijdag 12 September zet het huis van David Dissels en de dames van Godsmercy de deuren open om 18.30 uur en begint het concert in "Het Zout der Aarde" te Rotterdam, Pendrecht om 19.30 uur. Zaterdag word het tournee afgesloten om 19.00 uur met een spetterend concert in Den Haag in het gebouw van Gemeente Sion aan de Escamplaan 280.

Junior Anzola: Getalenteerde zanger van Curaçaose afkomst, die reeds op jonge leeftijd is begonnen met zingen. Sinds enkele jaren treed hij wekelijks op door heel Nederland en dit jaar op het Gospelfestival Amsterdam.

Pastor Juano Coco: Pastoor Juano Coco is geboren op Curaçao. Op de jeugdige leeftijd van twaalf jaar nam hij de Here Jezus aan als zijn Verlosser en diende God vanaf toen. Sinds zijn aanstelling als hoofd voorganger in de gemeente "Resurekshon i Bida" op Curaçao, is deze gegroeid van een kerk met 22 leden en 20 bezoekers naar 6200 bezoekers maandelijks. Naar eigen zeggen alleen God heeft dit kunnen doen om dit aantal in 5 jaar zo te laten groeien. Vanaf kleins ontdekte pastoor Juano zijn muzikaal talent en hij besloot dit talent dan ook te gebruiken om God te loven en te prijzen. Hij begon al op hele jonge leeftijd te zingen en liedjes te componeren die duizenden mensen hebben gezegend zoals " Mi bida ta di Kristu" en "Bendishoná".

Zamar & Eric Jacobino: In het Hebrews zijn er verschillende vormen om aanbidding uit te drukken. Zamar is de vorm van aanbidding waarbij er gebruikt wordt gemaakt van muzikale instrumenten. Van gitaar tot trompet word er bespeeld in de 15 ledige groep Zamar, die rechtstreeks van uit Curaçao komt voor deze 4 daagse tour.

Freddy Gumbs: Antilliaanse zanger die de afgelopen jaren ook Gospel liederen zingt en sinds 1993 ook te horen in de film industrie. Met de rol van "Sebastiaan de krab" in de Disney tekenfilm "De kleine zeemeermin" en de de rol van Rafiki de aap in de tekenfilm "De Leeuwenkoning" kunnen ook de kleintjes genieten van zijn stem. Andere teken en familie films waar hij tevens een rol had met nasynchronisatie zijn George of the jungle, Stuart Little en Lilo & Stitch.

Godsmercy: De groep bestaat uit 3 dames Shurlina, Grace en Damaris die zingend het evangelie verkondigen. Ze zien Gods Genade in alles wat ze meemaken en mogen doen in hun leven. "Godsmercy" maakt deel uit van gemeente "Het Zout der Aarde" te Rotterdam, waar ze ook dienen in de huisband "Fervent Love".

Nunka Entrega concerten:
10 september Groningen - Baptistenkerk Meeuwerderweg 75
11 september Eindhoven - Team Ministries
12 september Rotterdam, Pendrecht - "Het Zout der Aarde"
13 september Den Haag - Gemeente Sion, Escamplaan 280

Voor meer informatie kunt u mailen naar Team Nunka Entrega via nunkaentrega@hotmail.com en bellen naar 06-42342112, 06-30290008, 06-15273473 of 06-55192837.