Lezing over toekomst internet op Curaçao

bron: Stichting Vrouwennetwerk Curaçao

Discusieer mee over Internet en uw business anno 2008 op de interactieve website van Stichting Vrouwennetwerk Curaçao

Op 23 september a.s. organiseert Stichting Vrouwennetwerk Curaçao (SVC) een lunchcongres over de huidige stand van zaken en de toekomst van internet op Curaçao. Diverse experts op het gebied van ondernemen, marketing en internet geven hun visie. Sprekers zijn Monique Raphaëla (directeur van Stimul-IT), Ruthmilda Vos (Bank van de Nederlandse Antillen), Ton van der Veldt (ondernemer en schrijver van het boek “De kunst van succesvol ondernemen”) en Joost Schrier (Dragonfly Media). Het congres zal worden geopend door Minister Maurice Adriaens (Verkeer en Vervoer), die ook Telecommunicatie in zijn portefeuille heeft.

Maar dat vindt SVC niet genoeg; internet is van ons allemaal en daarom moet iedereen zijn zegje kunnen doen. Met nadruk wordt een ieder dan ook gevraagd zijn mening te geven over fabels of feiten als: “Op Curacao lopen we mijlenver achter”, “Betalen via internet is en blijft onveilig”, “Een website voor je business is leuk, maar niet noodzakelijk”, “Zakendoen via internet is onpersoonlijk”

Op de website www.fabelsfeitenvisie.com kan de bezoeker informatie vinden over het congres, het programma en de sprekers, mee discussieren over internet, marketing en e-business, zich aanmelden voor het congres dat gehouden wordt op 23 september a.s. van 10.15 uur tot 14.00 uur bij de Bank van de Nederlandse Antillen.
Stichting Vrouwennetwerk Curaçao is hét netwerk voor professionele en ambitieuze vrouwen op Curaçao. Iedere twee jaar organiseert de Stichting een congres met een maatschappelijk relevant thema.