Expositie ‘Canvas Eyes’ van Silvina Ibañez op Curacao

bron Landhuis Bloemhof

Op woensdagavond 3 september a.s. opent op Curacao in Landhuis Bloemhof de expositie “Canvas Eyes” van de Argentijnse kunstenares Silvina Ibañez.

Ibañez (1973) werd in Buenos Aires geboren, maar woont momenteel in Mexico. Haar werken zijn sterk verhalend. Ze laten een droomwereld zien en haar persoonlijke wereldbeeld. De titel van deze expositie verwijst hier naar: Via haar doeken wil zij de toeschouwer laten kijken door haar ogen en binnenlaten in haar droomwereld.

Zij werkt met pure pigmenten (tempera techniek) op doek en lijst haar werken niet op de traditionele manier in, maar voorziet ze van een fluwelen omlijsting, waardoor een heel bijzonder ‘wandkleed effect’ ontstaat.

Het is de eerste keer dat Silvina op Curaçao exposeert. Eerder was werk van haar te zien tijdens diverse exposities bij musea en galeries in Argentinië.

Zaterdag 6 september 2008 van 10.00 – 13.00 uur zal Silvina een workshop verzorgen, waarin zij haar zeer eigen mixed media techniek demonstreert. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden bij Landhuis Bloemhof via telefoonnummer 737 5775 of per e-mail: info@bloemhof.an

De expositie “Canvas Eyes” is te bezichtigen tot en met 26 september a.s. Openingstijden: maandag t/m zaterdag van 09.00 – 16.00 uur. Landhuis Bloemhof vindt u aan de Santa Rosaweg 6 (ingang via parkeerplaats “Tap maar in”). Website: http://www.bloemhof.an/