Grote viering in Den Haag 50 jaar gouden jubileum Diocees Willemstad

bron Desiree Martina

Op 28 september 2008 is er een Eucharistieviering in de H. Martha kerk aan de Hoefkade 623 Den Haag. De viering begint 14.00 uur.

Deze Eucharistieviering wordt gehouden ter gelegenheid van het 50 jaar jubileum van Bisdom van Willemstad. Zijne excellentie Mgr. Luis A. Secco Bisschop van Bisdom Willemstad zal voorgaan in deze mis. Priesters die betrokken zijn in de Antilliaanse gemeenschap zullen concelebranten zijn tijdens deze Eucharistieviering. Koor ”Talentonan Uni” zal de Eucharistieviering opluisteren. De koor ”Talentonan Uni” is ontstaan special voor deze grote viering. Leden van verschillende koren komen samen om een grote koor van te maken onder de naam koor ”Talentonan Uni”.

Er wonen ruim 140.000 Antillianen en Arubanen hier in Nederland. Velen van hen kon voor verschillende reden de viering van afgelopen 28 april op Curaçao niet mee maken.
Daarom hebben wij samen met zijne excellentie Mgr. Luis A. Secco besloten om het 50 jaar jubileum van Bisdom van Willemstad hier in Nederland te vieren.

Antillianen en Arubanen die in Nederland en Europa wonen krijgen nu ook de kans om samen met elkaar deze grote feest te vieren. Wij die ver van huis zijn ook deel kunnen maken aan zo’n feest die veel betekent voor de Bisdom van Willemstad en voor ons.