Voorbereidingen Emigratiebeurs 2009 in volle gang

bron Emigratiebeurs/Antillenhuis

In 2008 ruim 125.000 emigranten, ondernemers, werkzoekenden en studenten op zoek naar mogelijkheden in het buitenland. In welke vijver moet u vissen? De emigratiebeurs is "The place to be" voor het vinden van talent.

Noteer alvast in uw agenda: Fairway Events organiseert op 7 en 8 maart 2009 de 12e internationale Emigratie/Banen Beurs.

Deze beurs is hèt trefpunt voor de complete emigratiebranche, internationale werkgevers en hèt oriëntatie-en startpunt van vertrekkende emigranten, expats, studenten, ondernemers, werkzoekenden en andere landverhuizers uit Nederland, België en Duitsland. Zij bezoeken de beurs om op een sfeervolle manier het brede pakket van mogelijkheden, vacatures, diensten en producten te leren kennen.

Sinds 1998 is de Emigratie/internationale carrièrebeurs gegroeid tot de grootste en enige in haar soort. Internationale mobiliteit in al haar vormen is inmiddels een trend geworden. Emigratie 2009 staat bekend als een instituut op dit gebied en biedt vele, gevarieerde mogelijkheden tot persoonlijk contact met de doelgroep. Deelname aan de beurs versterkt uw naambekendheid en het imago van uw onderneming. Fairway heeft een platform waardoor deelnemen bijzonder interessant wordt. Hiervoor ontwikkelden wij een aantal extra, eigen media: van websites tot en met de beurscatalogus. Als exposant bent u jaarrond in beeld.

De 12e editie vindt plaats in het Home Boxx Exhibition Center in Nieuwegein (Utrecht). In 2008 deden uit de Nederlandse Antillen onder andere Stichting Ban Boneiru Bèk, Maduro & Curiels Bank, het Antillenhuis, Villapark Fontein en Stichting IntEnt mee.

Meer informatie: www.emigratiebeurs.nl/