Lions Dive TEC Kids Beach Cross

bron: Leo van Vliet

Een dag na de beste wielrenners van de wereld in de Amstel Curacao Race staan de Curacaose mountainbike kids in de schijnwerpers.

Voor de tweede achtereenvolgende keer wordt op zondag 2 november deze heuse mountainbikewedstrijd op het strand van het Lions Dive & Beach Resort georganiseerd. Vanaf 16.00 uur (melden uiterlijk om 15.30 uur) worden in vier leeftijdsklassen tussen 6 en 14 jaar wedstrijdjes gereden. Op het strand is een 500 meter lang parcours uitgezet dat de kids een aantal malen moeten rijden. Vorig jaar werd het een uiterst gezellige middag, waar de kinderen door veel publiek werden aangemoedigd.

De inschrijving vindt plaats op vrijdag 31 oktober bij Hemingway (5 naf per kind) wanneer ook iedereen zich moet inschrijven voor de Amstel Curacao Race. Het strand is op zondag 2 november vanaf 12.00 uur open voor ouders en kinderen. Bij de start van de wedstrijden zijn diverse topprofs aanwezig om het startschot te lossen. En niemand minder dan olympisch- en wereldkampioen mountainbike Bart Brentjens zal de prijsuitreiking van de Lions Dive TEC Kids Beach Cross doen. Alle kinderen kunnen zodoende meteen hun grote helden ontmoeten.