Waarom, Henk Kamp ?

bron weblog Het Vrije Volk

Hans Besseling

Ik schat Kamp te hoog om te kunnen denken dat hij daar straks van de stranden zal kunnen genieten.

Dat Henk Kamp in de VVD al jaren een roepende in de woestijn is, dat konden we natuurlijk uit alles wel opmaken. Hebt U ooit prominente VVDers de feiten uit de immigratie nota van Henk Kamp horen aanhalen? Waarom staan de immigratie nota, en nu de islam nota alleen op de website van hemzelf? En nu sturen ze hem zelfs weg, want hoe moet je het verruilen van de kamerzetel voor een soort burgermeesterschap over de krap 16000 inwoners van Bonaire, St. Eustatius en Saba anders aanduiden? En onze criminele Antillaanse jongeren, waar men in het bijzonder in Rotterdam e.o. zo’n last van heeft, komen nauwelijks uit deze eilanden, zodat hij straks aan dat probleem voor ons niets kan doen. Dat onze gelden ook daar grotendeels frauduleus worden besteed, dat zal hij ongetwijfeld willen gaan bestrijden. Maar echt zoden aan de dijk zet dat ook niet, want het gaat om een bevolking die in totaal niet veel groter is dan de bevolking van Eibergen.

Maar Henk Kamp, ik vrees dat jouw fatsoen het gewonnen heeft van de opdracht, die je kiezers je hadden gegeven. Je had het gebrek aan steun uit je partij bekend moeten maken. Je gaat nu te ver in je loyaliteit tegenover je partij. Jij vertegenwoordigde voor vele VVD kiezers het gezonde (en m.i. te fatsoenlijke) verstand met betrekking tot ons immigratie probleem. Zie je dan niet dat je partij op dit punt de kiezers al jaren zeer onfatsoenlijk tegemoet treedt door ons alleen maar oogkleppen uit te delen? Je wordt opgevolgd door Ton Elias, die het ongetwijfeld goed zal doen op de partijtjes van de VVD.

Jammer dat het ludieke voorstel van Brinkman van de PVV om de Antillen voor 1 euro op marktplaats.nl te koop aan te bieden niet door de Haagse wereld is omarmd en uitgevoerd. Dan had men nu onze Henk Kamp daar niet naar toe kunnen verbannen! En ik schat Kamp te hoog om te kunnen denken dat hij daar straks van de stranden zal kunnen genieten.