Year End Luncheon van de VBC

bron: VBC

Op 9 december a.s. wordt voor de 36ste keer de jaarlijkse traditionele Year End Luncheon van de VBC gehouden in de Willemstad room van het Hilton Curaçao hotel, Piscaderabaai.
Op dit evenement zal de heer Suresh Sookoo als gastspreker optreden.

De heer Suresh Sookoo is Chief Executive Officer van RBTT Financial Group. De RBTT is nadrukkelijk en actief aanwezig op Curaçao en draagt in belangrijke mate bij aan de ontwikkeling van de economie en de samenleving.
De toespraak van de heer Suresh Sookoo draagt als titel:

“Global Financial Crisis, Implications for the Caribbean”

De internationale financiële en economische crisis heeft de wereld in haar greep. Een van de vele vragen die opkomen is welke gevolgen deze crisis zal kunnen hebben voor de Caribische regio in het algemeen en Curaçao in het bijzonder. Wat zijn de verwachtingen en hoe kunnen enerzijds eventuele problemen die hieruit voortvloeien het beste worden aangepakt en hoe kan anderzijds succesvol ingespeeld worden op mogelijkheden en kansen die zich ook kunnen manifesteren.
Deze vragen zullen onder meer centraal staan in de toespraak van de heer Suresh Sookoo.

De lunch -lezing vindt plaats op dinsdag 9 december a.s., plaats Willemstad Room Hilton Curaçao Piscaderabaai en begint om 12.00 uur. Een beperkt aantal kaarten zijn nog te koop bij het VBC bureau, telefoon 461 1210, 461 5424, fax 461 5422 of per e-mail info@vbc.an