Elysiants kiest Curaçao als locatie voor hoofdkantoor

Bron: Otti Thomas


Elysiants Inc., ‘s werelds eerste, invitation-only, sociaal netwerk voor mensen die in stijl van het leven genieten, kondigt vandaag aan dat het Curaçao heeft gekozen als locatie voor het wereldwijd hoofdkantoor.

Elysiants is onlangs gelanceerd in Hong Kong en Europa. In 2009 zal Elysiants ook gelanceerd worden in Dubai, Shanghai, Moskou, Sao Paolo en Miami. Het netwerk geeft leden, merken en populaire gelegenheden (hotspots) de mogelijkheid voor een unieke interactie binnen een sociaal netwerk om gezamenlijk trends te creëeren en te delen en van het leven te genieten.

Elysiants wereldwijde partners zijn Above and Beyond Resorts, Aston Martin, Charmonde, DQ Vodka, Glenmorangie, Jaeger LeCoultre, Heineken, Moet & Chandon en Versace. Lokale partners op Curaçao zijn onder meer Fundashon Biba Miho, AIC, Beach Club Moon, Mio en Coral Estate.

Na een succesvolle wereldwijde lancering in Hong Kong in 2008 kondigt Elysiants, ’s werelds eerste, invitation-only, sociaal netwerk voor mensen die in stijl van het leven genieten, de opening van zijn wereldwijde hoofdkantoor op Curaçao aan. Een New Year’s Eve Party bij de Beach Club Moon vormt de officiële opening voor leden uit het gehele Caribische gebied voor dit sociaal netwerk dat zijn leden een exclusief platform biedt om contact te leggen met vrienden en hen te ontmoeten.

Lidmaatschap van de Elysiants groep is alleen mogelijk op uitnodiging van een bestaand lid of door een eenmalige betaling van $5000 USD. Zodra lidmaatschap is toegekend, hebben leden het recht om een beperkt aantal anderen te introduceren. Tien procent van de opbrengst van Antilliaanse leden gaat naar de Biba Miho Foundation, die zich inzet voor de bestrijding van armoede en een nieuw begin biedt aan mensen in nood.

Gesteund door een aantal topmerken zoals Above and Beyond Resorts, Aston Martin, Charmonde, DQ Vodka, Glenmorangie, Jaeger-LeCoultre, Heineken, Moet & Chandon en Versace, is Elysiants gastheer voor een grootse lancering op 31 december in Beach Club Moon. Het evenement dat alleen toegankelijk is voor genodigden heeft verschillende optredens waaronder optredens van Juni Juliet, DJ Paco, Hind and enkele surprise guests.

Ruud Smeets, Chief Executive Officer van Elysiants: “We hebben uitgebreid onderzoek gedaan naar de wensen en behoeften van mensen uit de hele wereld die van een leven in luxe en weelde genieten. Ze hebben aan ons duidelijk gemaakt dat ze behoefte hebben aan een exclusieve, wereldwijde gemeenschap waar ze hun vrienden en gelijkgestemden kunnen ontmoeten, hun ervaringen kunnen delen en speciale privileges kunnen ontvangen. We hebben Curaçao gekozen als de belangrijkste uitvalsbasis vanwege de goede infrastructuur voor zaken en de kwaliteit van het leven. Curaçao is steeds meer een ontmoetingsplaats voor mensen uit de hele wereld met een gezamenlijk doel: het in stijl van het leven genieten. Vanuit Curaçao zal Elysiants zich uitbreiden naar de rest van de wereld. Momenteel heeft Elysiants reeds vestigingen in Hong Kong, Amsterdam en Dubai. Elysiants zal ongeveer dertig mensen in dienst nemen op Curaçao.

Rolf Kullberg, Chief Executive Officer van Nordic Spirit AB, eigenaar van DQ Vodka: “Toegewijd als we zijn om de beste en zuiverste Zweedse wodka ooit te maken voor een publiek dat niets minder dan het beste wil, hebben we een ideale partner gevonden in Elysiants. Ons wereldwijde partnership met Elysiants geeft ons een unieke mogelijkheid voor interactie met ons publiek in de hele wereld en hen te verwennen met onze DQ Vodka ervaring.

Citaat Wieger Hoffman, oprichter van Beach Club Moon: “Omdat ik elke dag omga met mensen die stijl hebben, weet ik dat zij graag hun ervaringen delen en anderen willen ontmoeten en van hen willen leren. Bij Moon hebben we altijd zorgvuldig geluisterd naar de ideeën en wensen van de klant. Elysiants biedt ons en onze klanten een geweldig platform om contact te leggen met elkaar en vorm te geven aan stijl en genot in het Caribisch gebied.’’

Citaat Sandra Hay, voorzitter van Fundashon Biba Miho: “In stijl van het leven genieten gaat ook over het terug geven aan mensen die minder welgesteld zijn. Ik ben als een van de eerste leden van Elysiants onder de indruk van de kracht van het netwerk en we bedanken Elysiants voor hun steun aan ons doel om armoede te bestrijden en mensen een tweede kans te bieden.’’

Over Elysiants
Elysiants is een wereldwijd, invitation-only, sociaal netwerk op basis van uitnodiging voor mensen die in stijl van het leven genieten. Elysiants geeft hen de mogelijkheid om contact te leggen met gelijkgestemden uit de hele wereld en ervaringen te delen met vrienden, hun favorieten merken, goede doelen en hotspots. Elysiants Inc. is een particuliere onderneming en werd opgericht in 2007. Het hoofdkantoor van Elysiants is gevestigd op het Caribische eiland Curaçao. Lokale kantoren zijn gevestigd in Amsterdam, Hong Kong en Dubai.