Stageplekken op Curaçao

bron, Ban Korsou Bék

Ben je opzoek naar een stageplek op Curaçao? Dit is nu je kans. Meld je gratis aan en je zal gegarandeerd een goed stageplek vinden. - Ben je al op Curaçao en ben je al begonnen met je stage? Meld je ook aan via mij en je kan alsnog genieten van de begeleidingprogramma en andere activiteiten van KvC. - Moet je januari of februari 2009 beginnen en je hebt nog geen stage plaats, dan kunnen wij je snel helpen.

Ben je klaar met je studie en wil je terug naar je eiland? Meld je ook aan.- Doet je opleiding moeilijk hierover, laat ons maar weten en dan kunnen hen inlichten over dit fantastisch project. Project Kennis voor Curaçao is voor alle Yu Korsou: HBO-er en WO-er van heel Nederland. Wij kunnen ook best goedkope tickets voor je boeken!! Komt snel in actie en meld je aan bij Vicky, ook tijdens de Kerstvakantie!!

Er is een toenemende behoefte onder hoogopgeleide Antilliaanse jongeren (HBO/WO), zo als jij, te motiveren om terug te keren naar Curaçao. Jouw nieuwe kennis en vaardigheden zijn belangrijk voor de ontwikkeling van Curaçao. Een eerste stap daarin is een volwaardige stageplaats binnen een gerenommeerde organisatie. Curaçao heeft je talent hard nodig. Uit ervaring is gebleken dat alleen het aanbieden van een stageplaats niet voldoende is om ervoor te zorgen dat de student zijn/haar carrière voortzet op Curaçao. Tijdens de stageperiode krijg je een begeleidingsprogramma, ook in verband met carrière mogelijkheden.

Het project Kennis voor Curacao is bedoeld voor Antilliaanse HBO/WO studenten van alle studierichtingen, 3e of 4e jaars en afgestudeerders. Dus ook als je terug wilt gaan naar Curacao na je studie.

De Haagse Hogeschool, Gemeente Den Haag, Stichting Studiefinanciering Curacao (SSC) en Kennis voor Curacao werken samen om je te helpen om aan een goede stageplek te komen.

Profiteer van een uniek project en kickstart je carrière.
· een gratis stageplaats op Curaçao
· exclusieve topcoaching en extra’s
· een carrièrekans die je niet mag missen

Wat moet je doen?
Meld je aan (kosteloos) voor ‘Kennis voor Curaçao’, een project om hoogopgeleide studenten te koppelen aan de verrassende mogelijkheden op de Curaçaose arbeidsmarkt. Wie weet ben jij één van de vijftig getalenteerde studenten die gebruik kunnen maken van een gratis stageplek op maat, persoonlijke coaching door een oud-student (die op Curaçao carrière heeft gemaakt), bedrijfsbezoeken bij vooraanstaande organisaties, en presentaties van politici en andere prominenten. ‘Kennis voor Curaçao’ bied je een ongekende mogelijkheid om te investeren in je loopbaan en je netwerk!

Iets voor mij?

Dit project is perfect als je een ondernemende yu di Kòrsou en HBO/WO-student bent die interesse heeft in een passende stage- of afstudeerplek op Curaçao en het belangrijk vindt om bij te dragen aan de ontwikkeling van het eiland.

Kom in actie en meld je aan!
Voor meer informatie of om je aan te melden ( ook als je al een stageplek hebt!) kun je contact opnemen met Vicky Trinidad telefoonnummer 0643356164 of 0615654878 of mailen naar v.trinidad@hhs.nl, ovaal 0.79.