D-day op Paradise FM naar twee uur

Vanaf deze week zal het informatieve ParadiseFM nieuwsprogramma D-day uitgebreid worden met een extra uur op primetime. Het programma zal op werkdagen beginnen om 17:00 en duren tot 19:00.

ParadiseFM komt hiermee tegemoet aan de wens van veel luisteraars om uitgebreider en eerder geïnformeerd te worden op het gebied van lokaal, Nederlands en Internationaal nieuws. Daarnaast continueert ParadiseFM het samenwerkingsverband met Amerika-correspondent voor de Telegraaf Jan-Kees Emmer die voor het radiostation de economische en politieke ontwikkelingen in de Verenigde Staten volgt. In de programmering is ruimte gemaakt voor een half uur lokaal nieuws in Antilliaanse Achtergronden. Er wordt in het programma ook een uitgebreid bulletin Financieel- en Nederlands Nieuws gegeven, waarvoor onder andere met Radio Nederland Wereldomroep wordt samengewerkt. Ook de vaste columnisten Reinoud van den Berkhof, Marja Berk en Jeroen Jansen zullen hun bijdragen in 2009 continueren.

Presentator en hoofdredacteur van D-day, Dick Drayer is blij met de uitbreiding die de mogelijkheid biedt om de vraag van adverteerders rondom het nieuwsprogramma aan te kunnen. Voor de uitbreiding is de Curacaose journalist Nelly Rosa uit Nederland aangetrokken (zie foto). Naast de vrijwillige bijdragen, werken er 5 mensen op de redactie van D-day.