Carwash Willibrordus

Bron: Otti Thomas

St. Willibrordus heeft een carwash. De Carwash Willibrordus, die afgelopen vrijdag met het nodige spektakel werd geopend, is bedoeld om jongeren uit het dorp aan een bijverdienste te helpen. De jongeren staan iedere vrijdagmiddag, iedere zaterdag en iedere zondagochtend klaar om auto’s aan een professionele wasbeurt te onderwerpen. Klanten kunnen kiezen uit drie verschillende wasbeurten; elk inclusief een gratis consumptie bij Toko St. Willibrordus.

Bij de opening werden de eerste drie wasbeurten per opbod verkocht ten behoeve van de Fundashon Desaroyo San Willibrordus. Stichtingvoorzitter Rita Maria nam vrijdagavond een cheque in ontvangst ter waarde van NAf. 1.515,- uit handen van Carwash-initiatiefnemers en investeerders Erno Fleijsman en Ruud Dreusde.

Drijvende kracht achter het project is Marfa Wawoe, eigenaar van de Toko St. Willibrordus. Wawoe noemde de opening “een kleine stap naar een groter doel.” Ze benadrukt dat het de bedoeling is, dat naast de huidige vier carwashers Mano Sebelon (17), Eldery Ricardo (19), Ricky Wawoe, (17) en Shutglen Maria (16) uit St. Willibrordus, ook andere jongeren uit Banda’Bou een kans krijgen om via de carwash iets bij te verdienen.

Foto: Eigenaar Marfa Waoe van Toko St. Willibrordus opent de carwash, geflankeerd door initiatiefnemers en investeerders Erno Fleijsman en Ruud Dreusde. Achter hen staan carwashers Mano Sebelon (17) en Eldery Ricardo (19).
Bron foto’s: Toko St. Willibrordus

Voor meer informatie:
Marfa Wawoe – 512 1124
Toko St. Willibrordus – 864 8340
toko_st_willibrordus@live.com

Openingstijden Carwash Willibrordus:
vrijdag 15.00 tot 20.00 uur, zaterdag 8.00 tot 20.00 uur, zondag 9.00 tot 15.00 uur.