Fun Goats in The Rif Fort

Bron: Otti Thomas

Zo’n tweehonderd jongeren zijn donderavond te gast in The Rif Fort voor een bijzonder evenement. Het zijn pupillen van de zeven kindertehuizen die deelnamen aan het Fun Goats project van Stichting De Horizon.

Onder begeleiding van professionele kunstenaars zoals Yubi Kirindongo, Ashley Mauricia en Papy Adriana hebben ze de afgelopen maanden van afvalmateriaal zoals telefoonkaarten, stokken en karton tien unieke geiten gemaakt en tientallen kleine geitjes geschilderd. De opbrengst van de verkoop van deze geiten en geitjes gaat naar de deelnemende kindertehuizen.

Tijdens de expositie, van 18.00 tot 20.00 uur, zullen de jongeren ook optredens verzorgen. Het project houdt verband met het 55-jarig bestaan van het Prins Bernhard Cultuurfonds en het 10-jarig bestaan van Stichting De Horizon.

(De Fun Goats expositie wordt op vrijdag vervolgd met de Baby Bèbè Expositie van Rotary Club Willemstad. De opbrengst van deze expositie gaat naar de goede doelen die Rotary Club Willemstad steunt, zoals naschoolse opvang in Wishi/Marchena. Voor meer informatie over de expositie van vrijdag, bezoek http://www.rotary-willemstad.org/.)