Eerste ‘Rap di Horeca’

bron: CHATA

CHATA, CHTF en de CTB organiseren voor het eerst de ‘Rap di Horeca contest’.
Het doel van deze contest is om bij jongeren op een creatieve manier een carriere in de horeca te promoten. De voorrondes van de rapcontest zullen gehouden worden op 12 & 13 november in het WTC tijdens de Studie & Beroepenmarkt. De grote finale zal plaatsvinden op 15 november bij Skaloko.

Voorafgaand aan de voorrondes krijgen alle participerende rappers een aantal workshops. Tijdens de workshops zal er uitgelegd worden wat de essentie van het rappen is. Tijdens het schrijven van hun rapsongs zullen ze begeleid worden door lokale bekende rappers. Om deel te nemen aan de ‘Rap di Horeca Contest’moeten de participanten tussen de 15 & 25 jaar zijn, gaat naar een horeca/toerisme school of zit in de 5e/6e van de middelbare school, daanaast moet de rap-groepen op alle workshops, voorrondes en de grote finale aanwezig zijn.

Tot slot zal de winnende act opgenomen worden en gebruikt worden als promotiemateriaal. Aanmelden is mogelijk via de CHATA en CHTF dit is mogelijk per e-mail (chtf.@chata.org) of telefoon (465-1005) tot en met 22 oktober as. Bezoek de website www.chata.org voor meer informatie.